Casino777


Και το Twitter, σύμφωνα με ανακοίνωση του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης., υπέβαλε αίτημα για αρχική δημόσια εγγραφή (IPO) στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (SEC) των ΗΠΑ.
Ενάμιση χρόνο μετά την εισαγωγή του Facebook στο χρηματιστήριο, του οποίου οι μετοχές εκτοξεύθηκαν στα ύψη στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, έρχεται η σειρά και του άλλου δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου.

Σύμφωνα με τον εξειδικευμένο Τύπο και τους ειδικούς, το Twitter αξίζει μεταξύ 10 και 15 δισεκατομμύρια δολάρια. Σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών για τα ψηφιακά μέσα eMarketer, αυτός ο ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης αναμένεται να συγκεντρώσει φέτος 582,8 εκατ. δολάρια από τη διαφήμιση και σχεδόν ένα δισεκατομμύριο τον ερχόμενο χρόνο.

Η εταιρεία δήλωσε νωρίτερα φέτος ότι είχε «πάνω από 200 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες», αν και ορισμένοι αναλυτές λένε ότι ο αριθμός αυτός είναι πολύ μεγαλύτερος.
«Έχουμε εμπιστευτικά υποβάλει μια φόρμα S-1 στην SEC για τη σχεδιαζόμενη IPO», ανακοίνωσε ο ιστότοπος στους περισσότερους από 200 εκατομμύρια χρήστες του με ένα "τιτίβισμα" στον επίσημο λογαριασμό του, @twitter.

«Αυτό το tweet δεν αποτελεί προσφορά εγγυήσεων για οποιαδήποτε πώληση», επισήμανε η εταιρεία του Σαν Φρασίνσκο, που έχει καταστεί μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες και πιο σημαίνουσες κοινωνικές υπηρεσίες των μέσων ενημέρωσης και χρησιμοποιείται ευρέως από δημοσιογράφους, διασημότητες και άλλα πρόσωπα.

"Τώρα επιστρέφουμε στη δουλειά", πρόσθεσε σε ένα δεύτερο μήνυμα.
Σημειώνεται πως η εμπιστευτική φύση του αιτήματος του Twitter φαίνεται πως βασίζεται σε ένα νόμο που ψηφίστηκε το περασμένο έτος και επιτρέπει σε ορισμένες εταιρείες να κρατούν απόρρητες ορισμένες πληροφορίες έως ότου η συμφωνία φτάσει πιο κοντά στην τιμολόγησή της.
 
Top