Casino777


Λειτουργικότητα, αξιοπιστία, κομψός σχεδιασμός και ανταγωνιστικές τιμές χαρακτηρίζουν τα νέα android tablets της Lenovo που διατίθενται στην ελληνική αγορά από τη Westnet Distribution. Η αποκλειστική συνεργασία του μεγάλου κατασκευαστή με την εταιρία του ομίλου Π. Γερμανού αναμένεται να «απογειώσει» και στην Ελλάδα τις πωλήσεις της σειράς IdeaTab που έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις στην παγκόσμια αγορά.

Η συμφωνία των δύο πλευρών αλλά και τα νέα tablets παρουσιάστηκαν σε κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν ο διευθύνων σύμβουλος της Westnet Χρήστος Καλογεράκης και ο γενικός διευθυντής της Lenovo για Ελλάδα και Κύπρο Μιχάλης Οικονομάκης. Συγκεκριμένα, παρουσιάστηκαν τα νέα IdeaTab A1000, A3000 και S6000 που διατίθενται στην ελληνικό αγορά σε πολύ ελκυστικές τιμές.

Ειδικότερα, με τιμή λιανικής που ξεκινά από τα 129 ευρώ, το IdeaTab A1000 προσφέρει κορυφαία σχέση ποιότητας-κόστους διαθέτοντας HD οθόνη 7 ιντσών, αυτονομία μεγαλύτερη των 8 ωρών και βάρος μόλις 350 γραμμάρια. Με 229 ευρώ μπορεί κανείς να αποκτήσει το IdeaTab A3000 που χάρη στον τετραπύρηνο επεξεργαστή του προσφέρει υψηλές επιδόσεις και αποτελεί μονόδρομο για τους gamers. Τέλος, για όσους αναζητούν κάτι ακόμα πιο «δυνατό», υπάρχει το Lenovo IdeaTab S6000, με οθόνη 10,1 ιντσών πολλαπλής αφής 10 σημείων, υποδοχή Micro-HDMI και πολλά ακόμα ελκυστικά χαρακτηριστικά που το καθιστούν έναν πρακτικό φορητό σύντροφο, με μόλις 369 ευρώ.

Η αποκλειστική διανομή των tablets της Lenovo από τη Westnet «επισφραγίζει την αμοιβαία εμπιστοσύνη και εκτίμηση ανάμεσα στις δύο εταιρίες» δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο κ. Καλογεράκης προσθέτοντας ότι «η Westnet με μια πολύ δυνατή ομάδα και γνώση της αγοράς θα στηρίξει τη Lenovo στη διεύρυνση των μεριδίων της στην ελληνική αγορά μέσα από σωστή διανομή και προώθηση».
 
Top