Casino777

Είμαι περήφανη για τον πατέρα μου, όπως θα όφειλε κάθε παιδί του οποίου ο πατέρας γίνεται θύμα πολιτικής δίωξης. Δεν μας τρομάζει τίποτα" δήλωσε, εξερχόμενη του κτιρίου της ΓΑΔΑ, η κόρη του Ν. Μιχαλολιάκου, Ουρανία Μιχαλολιάκου, η οποία και προ ημερών είχε προκαλέσει και πάλι, με δημοσίευσή της στο διαδίκτυο γράφοντας ότι "αξίζει να πεθάνει κανείς για τη Χρυσή Αυγή"
Απρόκλητη επίθεση χρυσαυγιτών σε τηλεοπτικό συνεργείο.
Απρόκλητη επίθεση δέχθηκε το τηλεοπτικό συνεργείο του τμήματος "web - tv" του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, την ώρα που κατέγραφε τα γεγονότα έξω από τη ΓΑΔΑ.Το τηλεοπτικό συνεργείο του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων βρισκόταν στην περιοχή μαζί με πολλά άλλα τηλεοπτικά συνεργεία, όταν δέχτηκε την απρόκλητη επίθεση από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ευστάθιο Μπούκουρα.Η επίθεση έγινε χωρίς αφορμή.
Ο εικονολήπτης του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων κατέγραφε δηλώσεις που έκανε στα αγγλικά εκείνη τη στιγμή άλλο στέλεχος της Χρυσής Αυγής.
Στην προσπάθειά του να έχει σωστή γωνία λήψης, ο εικονολήπτης παρακάλεσε τον βουλευτή Ευστάθιο Μπούκουρα, να τον διευκολύνει, ανοίγοντας το οπτικό πεδίο.Αιφνιδίως, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής στράφηκε με απειλητικές διαθέσεις εναντίον του εικονολήπτη και με εκφράσεις πεζοδρομίου τον απώθησε βιαίως.
 
Top